Sunday, September 13, 2009

Haftaya Baslarken

Sehirdeki ofisime gectim, evime yerlestim. Su ana kadar her sey iyi gidiyor ama tek ve en buyuk problemim dil! Ofisteki Turkler dahil herkes Rusca konusuyor ve ben aptal aptal suratlarina bakiyorum.
Dun gece sirf taksi bulabilmek icin 1 saat ugrastim. Halbuki elimde taksi duraginin numarasi da var ama derdimi anlatamiyorum ki :) Neyseki siteye baskasini birakmak icin gelen bi taksiye attim kendimi ve ilk aksam cikmami da yapmis oldum :P
Gecen sefer verdigim nufus bilgisinin yanlis oldugunu soylemeliyim bu arada. yabancilarla birlikte yaklasik 300.000 kisi civarindaymis. Bu kadarlik bir nufusa ragmen o kadar kaliteli ve dolu bir gece hayati varki anlatamam. Turkiye'de boyle ufak bir sehirde birakin gece kulubunu, birahane bile zor buluruz!! :)
Henuz fotograf cekemiyorum cunku insanlarin nasil tepki verecegini bilemiyorum. Hem elinde makine ile gezeni zengin sanip indirirlermi diye de biraz tirsiyorum :D
Kazaklarin ata sporu boks ve gures. Ayrica hepsi birer yarma. O yuzden etrafta baska fotograf makineli gormedigim surece tek basima cikip fotograf cekmeyecegim.
Herkese iyi haftalar..

No comments: